fbpx
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Ik doe mijn uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te versturen. De levertijd is 3-5 werkdagen. Vaak is dit sneller maar om teleurstelling te voorkomen houd rekening met deze levertijd.

 

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug gestort op uw rekening. Enkel de kosten van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
(Dit is met uitzondering van gepersonaliseerde producten. Die kunnen niet retour worden gestuurd.)

 

 

Ik heb een klacht. Wat kan ik doen?
Het kan zijn dat u toch niet helemaal tevreden bent over de service. Maak je klacht dan altijd kenbaar. Hopelijk kunnen we samen uw klacht oplossen. Alleen klachten via de mail en telefoon worden in behandeling genomen. Dus niet de klachten via social media pagina’s.