fbpx

Hallo,

Mijn naam is Merel Vorstenbosch. Naast mijn baan in loondienst wilde ik ook graag iets voor mijzelf beginnen. Iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kan, eigen baas ben en mensen blij kan maken met iets moois.

Ik vind het leuk om dingen te verfraaien en er iets leuks of persoonlijks van te maken. Dus toen kwam de vraag wat ga ik dan maken en verkopen ? Na gebrainstormd te hebben met mijn zus kwamen we erachter dat de komst van een nieuw mensje op de wereld vaak een hele mooie gebeurtenis is . Het kindje krijgt een naam zorgvuldig uitgekozen door de ouders. Wat is er dan leuker om op kraamvisite te gaan met een kadootje met deze naam.  In 2022 is Little Vibes geboren. Een webshop met gepersonaliseerde kraamkadootjes.

Daarna kwam de vraag wat wil ik in mijn assortiment en wat heb ik allemaal nodig om bv de naam op een artikel te krijgen.  Zorgvuldig heb ik kralen uitgezocht voor een bijtring en speenkoord en een cricutmachine gekocht om op oa debabykleding een naam te zetten.

Ik heb thuis een kamer ingericht om zelf een persoonlijke touch aan mijn producten te geven en hoop eigenlijk dat deze gauw te klein is want ik heb nog veel  gave ideeën om uit te werken.

De start is gemaakt. Hou mijn webshop en sociaal media in de gaten voor leuke kadootjes voor de kleine mens.