fbpx
Garantie:

Mijn producten worden met liefde gemaakt en ik doe mijn best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt. Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt dient u zo snel mogelijk contact met mij op te nemen. Dit kan via info@littlevibes.nl en zullen dan samen tot een goede oplossing komen.

Klachten:

Ik raad u aan om klachten eerst bij mij kenbaar te maken door te mailen naar info@littlevibes.nl . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.